Кадиев: БСП да изчистят хората, които са притежание на Пеевски и може да работим заедно

08:10, 13 юни 16 / Политика 25 266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Корнелия Нинова ме покани на среща в началото на миналата седмица. Казах и, че в неделя учредявам партията. Тази седмица ще отидем да поговори, но това не означава, че вече сме решили да работим заедно. Това каза в ефира на БТВ независимият депутат Георги Кадиев. Вчера официално беше учредена и новата партия на Кадиев "Нормална държава".

"Склонен съм да работим заедно, защото моята носталгия към БСП си я има. Не към ръководството, а към хората. Условието ми обаче е да се изчистят хората, които са притежание на Пеевски. Ако те са там аз няма да работя с тях", обясни Георги Кадиев, като не пожела да разкрие имена.

Той посочи, че "ако ще сваляме Борисов, за да върнем моделът #КОЙ", нямало да се стигне до никъде. По думите му хора "притежавани от Делян Пеевски' имало и в ДПС и в ГЕРБ.

"Аз не искам да се коалирам и да вкарам двама депутати от общите 80. Не ми е това целта. Нито искам да ме помнят с речи. Искам да ни запомнят с това, което сме направили", посочи депутатът.

Той обясни и че не одобрява това, че Нинова и членове на БСП оствиха цветя на паметника на Тодор Живков. "БСП го изключи  от собствените си редици още деведесетте години. Това е е едно послание, което не правилно. Аз не бих поставил цветя, защото това не е пътя напред", отсече Георги Кадиев. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама