Отлагат онлайн кандидатстването в Шуменския университет за догодина

09:15, 13 юни 16 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изпитът по интернет, с който може да се кандидатства в няколко специалности на Шуменския университет "Епископ Константин Преславски", се отлага за догодина. Това съобщи за Topnovini.bg заместник-ректорът по кандидатстуденстката дейност доц. Константин Константинов.

Той обясни, че се е наложило да се изчистят и доработят детайли по него и тази интернет форма за кандидатстване стартира догодина заедно със състезанията по факултети.

Както Topnovini.bg писа онлайн тестът бе пуснат пробно на платформата на Шуменски университет – cdo.shu.bg.

Програмата бе пилотна и е насочена към желаещите да се обучават в катедра „Английска филология“ към Факултет по хуманитарни науки.

Оценката от многокомпонентния конкурсен онлайн изпит по aнглийcки eзик  ще има тежест като от всяко друго състезание, проведено от университета. Тя ще се признава вместо конкурсен изпит за няколко специалности - „Английска филология“, „Приложна лингвистика“ (Английски език с немски език и Английски език с руски език), „Педагогика на обучението по история и английски език“ и „Педагогика на обучението по български език и английски език“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама