Никога не съм използвал наркотици, кълне се Волен Сидеров

09:52, 13 юни 16 / Политика 25 638 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Никога не съм използвал наркотични вещества, готов съм да се подложа на тест. Това е част от медийния образ, който ми се наслагва, за да се неглижират другите неща. Това каза лидерът на АТАКА Волен Сидеров по bTV в коментар на обвинения, че при „акциите“ си в НАТФИЗ и при клекшопа е бил под влиянието на стимуланти.

Припомняме, че двете „акции“ на Сидеров бяха точно срещу наркотичните вещества, които според него се продават и използват около тези места. По-късно депутатът беше осъден заради тях от Софийски градски съд на обществено полезен труд и отнемане на 25% от заплатата в полза на държавата, като скоро се очаква да се разбере и в какво ще се изразява той.

Волен Сидеров заяви още, че към президентските избори гледа с подход към бъдещи парламентарни, в които да се появи патриотичен блок и той да може да влияе на изпълнителната власт, категоричен беше лидерът на "Атака". Той допълни, че би си помислил ако му предложат да се кандидатира за президент, но имало и по-добри кандидати.

„Президентът Росен Плевнелиев направи много грешки в практиката си и показа как не трябва да се държи един държавен глава“, каза още Сидеров и допълни, че е недопустимо да създаваш враждебност към други държави, когато си президент.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама