В Бургас осъдиха рецидивист за 47-и път

11:01, 13 юни 16 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четиридесет и седма поред присъда получи рецидивист в Бургас, съобщиха от пресцентър на прокуратурата. На 7 юни Районният съд в града е пратил отново в затвора 26-годишния Стоян С., който досега е имал общо 46 присъди за извършени кражби, грабежи, измами и присвоявания.

Сега рецидивистът е получил ефективно наказание от 4 г. и 8 м. „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим на изтърпяване за кражба от вилен имот на вещи на обща стойност от 1492.92 лв., извършена при условията на „опасен рецидив”.

Стоян С. е признат за виновен за това, че за времето от 10.00 часа на 6 юни 2015 г. до 15.30 часа на 8 юни същата година от вила в бургаския квартал Банево повредил здраво направените прегради за защита на имот и отнел пари и движими вещи от владението на бургазлията Т. Т.

Присъдата на Районен съд - Бургас е постановена по реда на съкратеното съдебно следствие.

Последното му осъждане преди настоящото, което е общо в размер от 3 г. и 8 месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим, е изтърпяно ефективно, като същият е бил освободен от бургаския затвор на 12 май миналата година.

Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама