Митьо Очите продължава да е в критично състояние

11:58, 13 юни 16 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Състоянието на простреляния Димитър Желязков – Митьо Очите продължава да е критично, съобщават от МБАЛ-Бургас, където е настанен. Докторите го поддържат изкуствено в безсъзнание, за да извършват по-лесно медицинските процедури. Направени са му няколко операции досега на засегнатите от куршумите органи. Засега никой не смее да дава прогнози дали Очите ще оживее.

Междувременно стана ясно, че гробът на застреляния гард на Желязков - Александър Алексиев, който беше погребан вчера, е станал обект на вандалска проява. Лобното място е разровено през нощта, като от него липсват голяма част от цветята, поставени от опечалените, съобщава „24 часа“. В момента полиция охранява мястото, като е отцепен по-широк периметър в гробищния парк и достъпът дотам е ограничен. Случаят се разследва.

Припомняме, че 46-годишният Александър Алексиев, известен с прозвището си Сашо Японеца, загина по време на стрелбата пред заведението „4you“ в Слънчев бряг на 8 юни вечерта. Той е бил шеф на охраната на Митьо Очите. Познати го описват като човек, различаващ се доста от безскрупулните мутри. А инцидентът го сварва в момент, когато Алексиев е смятал да се пенсионира от този бизнес.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама