Пощата в Хасково отрича за ревизия

12:59, 13 юни 16 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В официално съобщение на "Български пощи" ЕАД до редакцията се казва, че не е била планирана ревизия на Пощата в Хасково. В публикация от неделя, съобщихме, че от Пловдив е била планирана ревизия на хасковската Поща след сигнал за липси. Междувременно обаче бе извършен обир. В писмото до нас никъде не се посочва дали има или няма  сигнал за липси, а само че не била планирана ревизия. Единствено е казано, че "информацията за подготвяна ревизия не отговаря на истината".   

Във връзка с изпратеното едно изречение като право на отговор на "Български пощи" ЕАД от Хасково Topnovini.bg заявяваме, че новината за планирана ревизия се тиражира неофициално от хора на ведомството в Хасково. Разбира се, ние няма да разкрием тяхната самоличност.

И не на последно място, веднага след извършения грабеж бе потърсена Въчка Иванова, началник на хасковския клон за коментар. Това бе и един от въпросите, но тогава тя отговори, че не може да коментира, защото пресаташето не й написало нищо друго в листа освен, че е създадена организация за изплащането на пенсии.

И заради следствените действия отказа да отговаря на допълнителни въпроси.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама