Напълниха ареста в Добрич с дрогирани и пияни

13:38, 13 юни 16 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шестима са арестувани в Добрич заради притежание на дрога, сочат данните на Областната дирекция на МВР.

По ул. „Боряна” е засечен 21-годишният А.Д. от Добрич с цигара с канабис с тегло около 0,2 грама. На площад „Свобода” при проверка на 33-годишния А.Ч. от Варна е открито найлоново пликче с около грам канабис. В квартал „Христо Ботев“ униформените открили у 24-годишния Т.Х. около 0,3 грама канабис. При проверка на лек автомобил по улица „Н. Петков”е намерено пликче с 0,2 грама амфетамин, за което е задържан 31-годишният И.М. Отново за амфетамин е арестуван 28-годишният П. Г. от Добрич. Откритата у него дрога е била с тегло 0,3 грама. При проверка в квартал „Дружба” на 25-годишния П. П. са открити полиетиленови пликчета и ръчно свита цигара с около 2,4 грама канабис.

С полицейска мярка шестимата са задържани за срок от 24 часа в полицейското управление в града.

За денонощие полицията е прибрала в ареста и шестима пияни шофьори, засечени по пътищата в Добрич и Балчик. Те са седнали зад волана с алкохол между 1,29 и 2,82 промила алкохол. Пияните шофьори са на възраст между 25 и 52 години.

Единият е предизвикал и пътен инцидент в село Кранево, след като карайки с несъобразена скорост се е блъснал с Пежото си в паркирано Ауди. При катастрофата има нанесени само материални щети, няма пострадали. Оказало се, че виновник е 46-годишният Т. Й. от с. Оброчище, който се е качил в колата с 2 промила алкохол.

По всички тези случаи са образувани бързи производства, а шофьорите са прибрани за 24 часа в ареста.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама