Прокуратурата разследва побой пред дискотека в Пазарджик

14:29, 13 юни 16 25 251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Районна прокуратура-Пазарджик извършва разследване по досъдебно производство за причинена средна телесна повреда.

На 12 юни 2016 г. около 3,40 часа в гр. Пазарджик, пред дискотека, е възникнал скандал между 32-годишен мъж от града и други лица. След скандала на мъжа са били нанесени удари в областта на главата, като му е причинена средна телесна повреда, изразяваща се във фрактура на черепа, без опасност за живота.

Според униформените той бил с компания в близката дискотека, когато бил помолен да напусне заведението поради приключване на работното време. Между него и охранителите възникнало спречкване, като разпрата продължила и отвън пред заведението.

Досъдебното производство се води срещи неизвестен извършител. Всички процесуално следствени действия  са под ръководството на Районна прокуратура-Пазарджик.

По-рано през деня от пресцентъра на ОДМВР - Пазарджик съобщиха, че е задържан за побоя е мъж, който работи като охранител в частна фирма.

Припомняме, че сигналът за инцидента беше получен в неделя около 04.30 часа на телефон 112.

Екипи на охранителна и криминална полиция незабавно са установили всички присъстващи на случилото се. Иззети са видеозаписи от заведението и намиращите се наблизо търговски обекти. Действията по документиране на случилото се продължават.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама