Кметът на Разград отличи с парични награди двама състезатели по колоездене

16:10, 13 юни 16 / Спорт 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Разград д-р Валентин Василев отличи с парични награди състезателите от Спортен клуб по колоездене „Спринт” Мирослав Минчев и Николай Станчев. Помощта, отпусната от общината на колоездачите бе за постигнати високи резултати през настоящата година.

Поводът за срещата днес бе отличното представяне на двамата състезатели в Балканско първенство в Атина през април. Мирослав Минчев се завърна от състезанията със сребърен медал в дисциплината 1000 м от място и три бронзови медала в дисциплината бързина чрез отстраняване, кейрин и отборен спринт. Николай Станчев спечели два бронзови медала в дисциплините 1000 м от място и отборен спринт. 

Мирослав получи финансова помощ в размер на 1000 лева, а Николай  – в размер на 500 лева. Наградите бяха връчени в присъствието на треньора им Денчо Денев и Тошко Илиев – член на СКК "Спринт" .

Кметът поздрави спортистите за постиженията и им пожела много нови успехи. Колоездачите споделиха, че до Европейското първенство им предстоят участия в общо пет турнира - в Чехия, след това в Полша, Италия, в Украйна, в Швейцария. Ще участват също в Републиканското първенство по колоездене, което ще се проведе в края на юли в Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама