Марешки с конспиративна теза за атентат срещу Валя Ахчиева

16:50, 13 юни 16 25 243 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Аптечният бос Веселин Марешки измисли достойна за холивудски екшън конспиративна теза, насочена едновременно срещу него и срещу разследващия журналист от БНТ Валя Ахчиева. Преди дни в свое предаване тя разкри, че Марешки продава горивото си на загуба, което пък е забранено от закона.

“Авторката на предаването "Открито", според сведенията ни, е била използвана като "бушон" в опит да се натопи бизнесменът и общественик. Чрез манипулативните тези, изложени в предаванията на Ахчиева, е направен опит да се нагнети напрежението между нея и Марешки”, обясняват от пресцентъра на Марешки.

И тук действието се заплита: “Същото това напрежение да се използва впоследствие като се извърши покушение върху т. нар. "бушон" Ахчиева и то да бъде изкуствено приписано на патриота и борец срещу картелите, корупцията и контрабандата Веселин Марешки. И всичко това, за да може над 1,5 милиарда лева годишно, които благодарение на неговата дейност остават в бизнеса и домакинствата, да бъдат отново ограбвани от картела”.

Марешки обещава утре да направи пресконференция, на която да разкрие още данни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама