Венци Чикагото със сигнал до Главния прокурор срещу Бойко Борисов

16:58, 13 юни 16 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Русенецът Венцислав Ангелов (Чикагото) разпространи в медиите днес сигнал, който твърди че е подал към Главния прокурор Сотир Цацаров. В него той заявява, че Борисов подготвя неговото физическо ликвидиране в затвора в Белене, като за това е уговорена и сумата от 25 хил.евро. 

Ангелов настоява за "истинско и пълно обективно раследване отговаря ли на истиността моето твърдение за това, че лицето Бойко Методиев Борисов - Министър Председател на Република България и определен кръг от негови приятели и съмишленици, са извършвали подготовка и организация по неговото физическо ликвидиране". 

Припомняме, че Венцислав Ангелов има влязла в сила присъда на последна инстанция от ВКС от 3 години и 6 месеца за разпространение на наркотици. Той се укри от властите преди да бъде въдворен в заведение за лишаване от свобода, и бе обявен за общодържавно издирване. Въпреки това Ангелов редовно прави изявления от профила си в социалните мрежи, от където критикува премиера Бойко Борисов и втория в ГЕРБ Цветан Цветанов, и се обявява за жертва на конспирация.

Пълният текст на сигнала е достъпен в прикачения документ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама