Мария Александрова от Разград спечели шестата месечна награда от лотарията на НАП

17:45, 13 юни 16 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мария Александрова от Разград спечели шестата месечна награда от лотарията на НАП. Късметлийската бележка е на стойност 3,59 лв. и е пусната във Варна. С нея тя спечели чисто нов 40 инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри.спечели 40-инчов 3D телевизор. Наградата си 20-годишната студентка, която изучава финанси в Икономическия университет във Варна получи днес от директора на офиса на НАП в Разград Цанка Тъмнишка и началника на отдел в приходната агенция Йордан Йорданов.

Мария сподели щастието си, че е имала късмета да получи тази награда. Тя разказа, че редовно участва в тази томбола, регистрирала е 52 касови бележки досега.  Късметът е спохождал Мария и друг път, преди телевизора от подобни томболи тя е спечелила мобилен телефон и таблет.

След връчването на наградата Йордан Йорданов призова разградачани да продължат да изискват касови бележки от търговските обекти, където пазаруват и да ги регистрират. Той подчерта,  че област Разград е на първо място в страната по среден брой регистрирани касови бележки – по 270 при 220 средно на човек в страната. Общата стойност на регистрираните касови бележки в страната възлиза на над 404 милиона лева, а само в Разградска област тяхната стойност е 6 400 000 лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама