Ангел Найденов и Мая Манолова идеални за президентска двойка, смята Мартин Захариев

18:55, 13 юни 16 / Политика 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Единственото умно нещо, което могат да измислят на „Позитано“ 20, е Ангел Найденов и Мая Манолова да са кандидати за президент. Идеални са. Това коментира по бТВ бившият депутат от гражданската квота на БСП Мартин Захариев.

„Има и няколко потенциални „Хиларита” (Хилари Клинтън, която почти сигурно ще е кандидат за президент на САЩ) у нас – Кристалина Георгиева, Йорданка Фандъкова и Елена Поптодорова“, посочи Захариев, като подчерта, че не иска повече да бъде в никаква партия.

„Имам горчив опит с това. Не политики, а търговия се прави в парламента. Разбрах как се управлява политическият процес. Това са едни уговорки на 4, 6, 10 и 12 очи, в които всичко се търгува. Изтъргува се единната кандидатура за президент на патриотичната общност срещу главата на Поли Карастоянова“, подчерта Захариев и уточни, че сделката, по негова информация, е между съпредседателите на "Патриотичния фронт" Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, за да бъде издигнат Каракачанов за кандидат-президент. Той обяви, че е член на най-голямата партия – на безпартийните и призна, че е участвал в подготовката на законопроекта за авторското право, заради който ПФ сне доверието от Карастоянова.

Според него предстоящите президентски избори ще отговорят на много въпроси – какво се случва с ГЕРБ, какво се случва с дясното и с роящото се ляво. По думите му, когато политическото его е по-голямо от разсъдъка, се говорят глупости. „Това е често състояние на политическия елит. На 14 юни 2014 година Сергей ни употреби и похарчи. Бяхме депутати на 14 дни. 2 седмици имаше истински живот в 42-рото Народно събрание, след това фиаското започна“, коментира още бившият депутат от Столетницата. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама