Парадокс – Англия прие тезите на „Атака“, пъчи се Сидеров

12:32, 24 юни 16 / Политика 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Получи се един парадокс. В далечна Англия приеха тезите на „Атака“. Може би някои да знаят, може някои да не знаят, че има така партия. Тезите, които ние развиваме вече от 2007 г., изведнъж бяха приети от англичаните. Те гласуваха да напуснат ЕС. Това най-малко трябва да ни кара да се замислим в какъв съюз влязохме ние през 2007 г.

Това обяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров от парламентарната трибуна. Коментарът му е във връзка с решението, взето след референдум, Великобритания да напусне Европейския съюз.

"Аз казах още тогава да не бързат да гърмят шампанското, защото не ви е ясно точно в какво влизаме. Тогава надделя общата радост, че влизаме в един съюз, който моментално ще вдигне стандарта на живот“, припомни Сидеров и допълни, че това се е оказало измама.

Според него за тези 8-9 г. от членството си в ЕС българинът продължава да е все така беден, напуска страната си поради бедност и отива да гласува в чужди държави. Според атакистът трябваше да затворим прекрасно работещи реактори на АЕЦ „Козлудуй“ и е била прекъсната прекъсната една връзката на България с редица от световните пазари.

По думите на лидера на „Атака“ в Австрия, Унгария, Франция , Германия, а и в България евроскептицизмът се засилва. „Това означавам че трябва да се замислим, че ние българските политиците трябва да подложим на критичен анализ членството ни в ЕС. Трябва да помислим дали и как това членство ни носи ползи или пък извън него България би се чувствала по-свободна икономически“, продължи с разсъжденията Сидеров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама