Обявиха конкурс за директори на четири детски градини в Балчик

20:02, 24 юни 16 25 455 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Конкурс за директори на четири детски градини на територията на община Балчик обяви кметът Николай Ангелов.

Заповедта му е за директорските места на ЦДГ № 3 „Чайка" в Балчик, ЦДГ „Мир" – с. Сенокос, ЦДГ „Звездица" в с. Соколово и ЦДГ „Дъга" – в с. Гурково.

Кандидатите могат да са български граждани, граждани на друга държава, членка на Европейския съюз или на друга държава страна по споразумението на Европейското икономическо пространство или на Швейцария.Те трябва да не са осъдени на лишаване от свобода с влязла в сила присъда за умишлено престъпление от общ характер, както и да не са лишени по съответния ред от правото да заемат определена длъжност.Да не страдат от заболявания и отклонения, които застрашават живота или здравето на децата или пък да им е налагано дисциплинарно наказание „уволнение".

Трябва да притежават диплома за завършена образователно-квалификационна степен на висшето образование „бакалавър" или „магистър", да притежават специалност от професионално направление "педагогика" с присъдена професионална квалификация "педагог" и/или "детски учител", "детски и начален учител"; специалност от друго професионално направление с присъдена квалификация "учител" и допълнителна професионална квалификация "детски учител". Кандидатите трябва да имат не по-малко от 3 години учителски трудов стаж.

Конкурсът ще се проведе на три етапа – по документи, тест и интервю.Кандидатства се до 15 юли, включително.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама