Областно събрание на МГЕРБ се проведе във Велико Търново

08:40, 26 юни 16 / Политика 25 438 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Цяла Европа се изправя пред предизвикателства, на които младите хора трябва да отговорят, тъй като именно на тях се полага борбата с популизма и евроскептицизма." Това каза пред членове на МГЕРБ от област Велико Търново националният координатор на младежката организация и народен представител Георг Георгиев.  Той подчерта колко много млади българи са се върнали от чужбина, виждайки че предизвикателствата, които стоят пред тях в други държави са много по-големи.

Георг Георгиев присъства във Велико Търново на областно събрание на МГЕРБ. На него областният клубен ръководител Георги Недев представи отчет за дейността на структурата през последната година. На форума, домакинстван от Недев, бяха обсъдени актуални теми.

Заедно с националния лидер на младежите, на събранието присъстваха Станислава Стоянова, Полина Христова и Михаела Иванова от НИС на МГЕРБ. Специални гости бяха народният представител Евгени Стоев и Деян Хаджийски, който е доскорошният областен координатор и настоящ почетен председател на регионалната структура.

 652-ма в момента са членовете на МГЕРБ в област Велико Търново. След изборите от миналата есен младежката организация има свое представителство в местната власт. В национален мащаб в МГЕРБ членуват над 15 000 души, като през последните 8 месеца са се присъединили 1600 човека. Структурата има 204 общински организации.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама