Татяна Дончева: На вътрешния министър 100 пъти да й поискате оставката ще е малко

09:55, 26 юни 16 / Политика 25 368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На Румяна Бъчварова 100 пъти да й поискате оставката ще е малко, тъй като не е сложена, за да управлява. Министърката на МВР е далеч от сектор "Сигурност" и има едно единствено предимство, че не е агресивна, когато говори, но това много не помага. Тя беше сложена, за да управлява министерството Бойко Борисов, Цветанов недоволстваше и я перваше по ръцете от време на време. Това каза лидерът на Движение 21 Татяна Дончева по БНТ.

По думите на бившия прокурор в градската прокуратура и депутат, не може България да няма контраразузнаване. ДАНС не трябва да се занимава с бежанската вълна, но трябва да започнем да образоваме контраразузнавачи, защото специалистите вече са в напреднала възраст, допълни още Дончева.

По думите й в България проблемите са национални, а не са леви и десни, и искат обединяване. Дончева не отрече възможността да се кандидатира за президент на предстоящите избори, но поиска широка подкрепа в ляво и дясно срещу "досегашното политическо статукво".

Брекзит

"Резултатът от английския референдум означава, че не е възможен ЕС с досегашния си регламент и бюрократичен апарат", коментира Дончева желанието на англичаните да излязат от Съюза.

Според нея дълги години в Обединеното кралство, бизнесът е бил този, който е задържал страната в ЕС и призова за повече здравомислие в България, сега, когато "Европа се клати".

"Една част от страните няма да искат Германия и Фанция да ги управлява по безумен начин, да им вкарва бежанци", смята Татяна Дончева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама