Благотворителна акция в помощ на бездомните животни в Пловдив

17:53, 26 юни 16 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съвместната благотворителна инициатива на Ротаракт клуб Пловдив - Филипопол, Интеракт клуб Пловдив - Филипопол и доброволческа фондация за защита на животните Animal Hope Bulgaria - Plovdiv - "Пусни хвърчило, подай лапа!", в помощ на бездомните животни в град Пловдив, ще се проведе за втора поредна година. Тя ще се състои на 02.07, събота, от 10 часа в парка под Младежкия хълм.

„Хвърчилото е носител на послание и мечти. Забавлението, познато от детството, днес се преражда като посланик на надеждата - надежда за едни от най-онеправданите и често незабележими, но многобройни обитатели на нашия град - бездомните животни“, твърдят организаторите.

Инициативата "Пусни хвърчило, подай лапа!" ще включва workshop за направа на хвърчила, рисунка на хвърчило, състезания за най-красиво хвърчило и най-дълъг полет, в които всеки желаещ ще може да се включи срещу символична такса за участие.

 „Очакват Ви много приятни изненади, музика и страхотни емоции, а специални гости на събитието ще бъдат страхотните кученца от приюта на Animal Hope Bulgaria - Plovdiv. Заповядайте и носете със себе си добро настроение и хвърчило, а ако нямате - ние ще Ви предложим! Да подадем ръка на животните в нужда“, с този призив организаторите ще обръщат към всички пловдивчани.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама