Пребиха мъж в Менгишево, синът му мъсти на нападателите

12:31, 27 юни 16 25 943 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицейски служители от Велики Преслав изясняват случаи с нанесена телесна повреда и последвало хулиганство, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В петък вечерта малко преди 23 часа възникнал спор в кръчма в село Менгишево между баща и син и други посетители. Около 23 часа О.Р./41г./ си тръгнал, но на метри от заведението бил пресрещнат от двама мъже, които му нанесли побой.

Мъжът е откаран в болницата във Велики Преслав, където е настанен за лечение.

Извършителите на побоя са установени. Това са В.М./29г./ и Ш.М./25г./ от същото село. Срещу тях е започнато досъдебно производство.

Малко по-късно синът на О.Р. – Т.О./23г./ влязъл в три различни къщи в Менгишево и повредил чужди вещи. След това счупил прозорците на автомобила на В.М., който причинил телесната повреда на баща му. Срещу младежа е започнато досъдебно производство.

Това обаче не е единствено сбиване в Шуменско.

64-годишен мъж е задържан с полицейския арест в Шумен след възникнал скандал пред вход на блок на бул.”Симеон Велики” в града. Сигналът е получен в 21 часа. Съобщено било, че пред един от входовете са се сбили мъже, които преди това употребявали алкохол. Задържан е С.З./64г./ от Шумен, който с действията си застрашавал своя и живота на околните. Изяснено било, че малко преди това мъжът ударил свой съсед.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама