Хванаха двама, криминално проявени и осъждани, обрали имот в Русе

12:56, 27 юни 16 25 295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 16 юни е получен сигнал от 57- годишен мъж от Русе, че за времето от 01.00 часа до 01.30 часа на същата дата, от имота му е извършена кражба на два велосипеда и други дребни вещи, оставени без надзор в двора на имота, на обща стойност около 1400.00 лв, съобщават от Областната дирекция на МВР.

По случая е регистрирана преписка. От проведените оперативно- издирвателни мероприятия е установено, че извършители са: Й.Б. на 25 години, живеещ в Русе, криминално проявен, осъждан, и Р.М. на 24 години, живеещ в Русе, криминално проявен, осъждан. 

На 24 юни е получен сигнал, че за времето от 20.00 часа на 23-ти до 07.45 часа на следващия ден, противозаконно е отнет лек автомобил "Сузуки". Автомобилът, незаключен, с оставен ключ за стартиране на двигателя под волана, е бил паркиран в Русе на бул. "Гоце Делчев". Заявена е щета в размер на 1000 лева. По случая е заведена преписка.

На 24 юни е подаден сигнал от управител на фирма от Бяла, че в обект на фирмата, представляващ хотелска част и ресторант, клиент е повредил имущество на фирмата. Нанесената щета е в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство, съобщават още от Областната дирекция на МВР- Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама