Васил Божков спаси автентичния ЦСКА в последния момент

17:17, 27 юни 16 / Спорт 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Автентичният отбор на ЦСКА е на път да бъде спасен, при това в последния момент. В късния следобед Васил Божков внесе оздравителен план за справяне с кризата при „червените“.

Папката с жизненоважните за клуба документи бе внесена в Съдийски градски съд от синдик Дора Милева. Документите ѝ бяха предадени от представителя на Васил Божков - Цветомир Найденов. Крайният срок за внасянето на плана бе 17 часа днес.

„Очаквам оздравителният план да бъде приет и одобрен от кредиторите и държавата. Нашият план съдържа напълно удовлетворяване на дължимите данъци към държавата. Всичко се плаща на 100 % към НАП плюс лихвите. Банкова гаранция не се внася, а гаранция за определен брой вноски. Срока за изплащане към НАП е 30 години, което означава, че горе долу вноските ще бъдат около 900 000 лева на година. Другите кредитори ще бъдат удовлетворени на 35%.“, заяви Найденов на излизане от съда.

Той добави, че има проект за стадион, който ще бъде с капацитет от 35 000 седящи места, но за него ще се говори едва, когато бъдат оправени финансовите взаимоотношения с държавата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама