Борисов смъмри Ангелкова – спасители за плажа се търсят преди сезона

13:41, 28 юни 16 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Знам, че е изключително важно да имаме спасители по плажовете, но е хубаво това да се направи преди да дойде сезонът, а не да се налага правителството да отделя допълнително средства, за да запушва непрекъснато неосигурени дейности”.

Така министър-председателят Бойко Борисов смъмри министъра на туризма Николина Ангелкова заради това, че се налага да се отпуснат пари от кабинета за спасители по плажовете, които не са концесионирани

«Животът и здравето нямат цена, затова отделяме тези средства и така подпомагаме и сигурността на хората, и туризма. Но при толкова туристически браншове и предприятия е можело да се осигурят плажовете», смята премиерът. Все пак той се хвали, че с този жест: „Виждате, в последните дни постоянно се появяват съобщения за инциденти по плажовете, хора загиват. Според мен, министър Ангелкова, с това подпомагаме и туризма, подпомагаме сигурността на хората и затова решихме да дадем тези пари, за да се назначат спешно спасители там, където няма, за да гарантираме живота и здравето на туристите“.

След благодарностите за отпуснатите пари от Ангелкова Борисов обобщава: „Аз знам, че е изключително важно, но струва пари“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама