"Дунав" тръгва на лагер с още двама нови

13:54, 28 юни 16 / Спорт 25 423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С още двама нови футболисти подписа договори "Дунав" Русе. Това се случи точно преди заминаването на отбора за първия лагер в лятната му подготовка за Първа професионална лига.

Както вече съобщихме, "драконите" пътуват днес за Етрополе, където ще се готвят до 3 юли. Междувременно ще изиграят контроли в Правец с "Левски" София на 29 юни и със "Септември" София на 2 юли. Следва лагер в Тетевен, където сигурна е проверката с "Етър" Велико Търново. В първата си контрола момчетата на Веселин Великов направиха 1:1 с "Берое" в Стара Загора.

Новите имена в състава са Дарко Стоянов и Евгени Александров.

Стоянов е роден на 11 февруари 1990 г. в Македония. Висок е 191 см. Играл е в националните отбори на Македония до 17, 19 и 21 г. Бил е част от най-титулования клуб на своята страна - "Вардар" Скопие, а за последно е бил в "Брегалница" Щип, който също като "Дунав" е кръстен на река и играе със сини екипи. Има силен ляв крак и играе успешно освен като централен защитник и като ляв бек.

Евгени Александров е вратар. Роден е на 14 юни 1988 г. в Елин Пелин. След кратък престой в местния "Левски" е привлечен в школата на "Септември" София, а от 2005 г. е част от "Литекс" Ловеч, с който е двукратен шампион и носител на купата на България.

Припомняме, че с "Дунав" вече договори подписаха и бранителят Георги Кременлиев, халфовете Стефан Митев, Спас Георгиев и Васил Шопов, който ще подпомага атаката на тима.

"Селекцията в отбора не е приключила. Преговаряме с още футболисти, които да засилят конкуренцията в отделните линии", увери изпълнителният директор на "драконите" Ивайло Петков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама