ВТУ отпуска допълнителни места за бъдещи студенти

15:39, 28 юни 16 25 484 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Великотърновският университет удължава приема на кандидатстудентски документи и записванията на студенти в първи курс до 4 юли включително. Удължаването на срока с два дни е поради обстоятелството, че в някои училища все още не са връчили дипломите за средно образование, обясниха от университета. 

 В почивните дни на 2-ри и 3-ти юли бюрата за прием на документи ще работят на пълно работно време.

За да отговори на огромния интерес, Великотърновският университет отпуска за учебната 2016-2017 година и допълнителни места за задочно платено обучение в следните професионални направления и специалности:

Педагогика (всички специалности) - 100; Право - 50; Администрация и управление (стопанско управление, публична администрация) - 20; Икономика (всички специалности) - 100 места. 

Записването ще става веднага или след полагане на тестове по български език и история, които се организират всеки понеделник. Кампанията е в сила до изчерпване на местата.

За посочените места могат да се кандидатират за паралелно следване и действащи студенти на Великотърновския университет или възпитаници на други университети.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама