Полицаи и обирджия се стреляха посред бял ден в София, крадецът загина

15:55, 28 юни 16 25 484 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заподозрян за въоръжен грабеж стреля по полицаи посред бял ден в столичния квартал "Разсадника". Той е прострелян от служителите на реда и по-късно почина, съобщават от МВР. 

По първоначална информация, той е нанесъл материални щети на три полицейски автомобила. По данни на МВР загиналият е  известен с прозвището Ицо Полицая - бивш полицейски служител, който преминава на страната на ъндърграунда.

Продължава издирването на другия извършител на тежкото престъпление. Според данните, той е висок към 170 см, на видима възраст около 45 години, късо подстриган, с татуировки по ръцете, краката и дясната част на врата. Облечен е със сива блуза и бермуди.

Хората, които забележат или разполагат с повече информация за издирвания, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Хората в района разказаха пред екип на Topnovini.bg, че тази заложна къща не за първи път е обект на обир. Само преди седмица от другата страна на бул. "Ломско шосе" е ограбено и казино. Служителка в мазин си спомни за грабеж на чейндж бюро, когато също е прострелян и убит човек. По думите й това е нещо нормално за обектите в квартала. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама