Депутат подпомогна с хранителни пакети нуждаещи се от Разградско

18:04, 28 юни 16 25 381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За поредна година, независимият народен представител Гюнай Хюсмен подпомогна с хранителни пакети от първа необходимост нуждаещи се от област Разград. Акцията бе по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан Байрам. Всеки един пакет съдържа захар, ориз, макаронени продукти, сол, нишесте и червен пипер. Хранителните продукти са закупени с лични средства на депутата.

Хюсмен заяви, че екип от кметове на населени места и общински съветници раздават от врата на врата на жителите в община Исперих, в селата Каменар, Мъдрево, Севар, Раковски и други населени места на територията на област Разград подготвените хранителни пакети. Той изрази съжаление, че не може да подпомогне всички свои съграждани, но на този етап такива са възможностите му. Депутатът отбеляза, че помощи се раздават както на мюсюлмани, така и на християни, като посочи, че Рамазан е месецът на благодатта и милостта, месец, през който се помага на бедните, дават се ифтари, садака и зекят.

По случай месец Рамазан депутатът е организирал и няколко благотворителни вечери-ифтар. Тази вечер ифтар ще се състои в исперихското село Лудогорци, такава вечеря предстои и в Разград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама