От единия полюс – на другия заради LEGION RUN

14:06, 27 юни 16 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Как се случи така, че стана глобален посланик на международния формат Legion Run този сезон? Какво те свързва с подобен род събитие?

Дългогодишно приятелство и една прекрасна възможност да бъда лице на това приключение, в ролята си на спортист. Това е важно за мен, защото ще се чувствам като в свои води.

Какво е предизвикателството за теб да се включиш Legion Run, където нe се засича време и реално няма съревнование, нито победители?

Ще ми бъде изключително интересно и забавно. От единя полюс - на другия. От състезание, в което буквално се избиваме за всяка стотна от секундата, в такова, в което победителите са много. А именно, всеки, който е надвил себе си и е участвал.

Ти ще представиш трасето на първия Legion Run в Рим. Популярно ли е бягането с препятствия в Италия и какво очакваш от събитието?

В Италия алтернативите на спорта и всичко, което е ново и извън приетите стандарти се приема добре. Вярвам, че събитието ще има успех. Чувам, че дори е имало търсене и дълго очакване именно на такова събитие.

Някои от препятствията в Legion Run са проектирани така, че да провокират скрити страхове. Предизвикателствата включват кал, вода, лед, високи конструкции и тесни пространства. Кое от тях би те извадило от собствената ти зона на комфорта?

Определено високите конструкции ме притесняват. С кал, лед и вода си имам работа сравнително често, но именно това е идеята, да излезеш от собствената си комфортна зона и да преодолееш поне един страх. Сигурна съм, че на финала, чувството ще е неописуемо.

Леката атлетика е индивидуален спорт, докато Legion Run е по- скоро отборно приключение. Ти как ще участваш – като индивидуален участник или като част от голям отбор?

Наистина атлетиката е индивидуален спорт, но всеки един от нас има зад гърба си един екип, без който е загубен. Така че, това ще бъде моята стратегия и в Legion Run. Пътят е много по-лек, когато имаш точните хора до себе си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама