Зам.-кметът на Тервел Дияна Илиева с приз за Будител "Огнище"

08:38, 03 ное 16 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заместник-кметът на Тервел Дияна Илиева бе отличена за Будител "Огнище" в рамките на тазгодишните награди на  „Будител 2016” на Радио FM+.

Наградата й бе връчена от д-р Милен Врабевски от името на организацията "Българска памет.

След оспорвано гласуване, д-р Стаменов и "Майки за донорство" събраха най-много от симпатиите на слушателите на Радио FM+. Лекарят и фондацията бяха номинирани в кампанията заради това, че дариха пет безплатни инвитро процедури през изминалата година на двойки с репродуктивни проблеми, имащи нужда от донорски материал и от години даряват надежда и рожба на двойките с най-тежки репродуктивни проблеми у нас.

 Будителите на годината традиционно получиха уникалния  плакет "Златен ключ", а наградата им бе връчена от д-р Милен Врабевски, първият носител на титлата през 2014. 

Номинираният за Будител на духа, Боян Петров, бе избор на коментиралите обществени личности в ефира на Радио FM

 Церемонията "Будител на годината" се състоя в книжен център "Перото", който събра над 150 гости, които аплодираха, плакаха и се усмихваха заедно със съвременните будители и радиоводещите на Радио FM+ Калина Стефанова, Евелина Павлова и Мартен Роберто. Водещи на събитието бяха създателят на инициативата "Будител на годината" Ива Дойчинова и Андрей Захариев (БНТ).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама