Лечението на Цвети Стоянова продължава в Германия

12:43, 03 ное 16 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гимнастичката Цветелина Стоянова ще продължи възстановяването си извън България. Тя ще замине за Германия, където ще се подложи на специална рехабилитация, съобщава „Меридиан Мач“.

Близки до „златното“ момиче разкриват, че състоянието й се подобрява с всеки изминал ден. Вчера гимнастичката Ренета Камберова сподели пред „Дарик“, че Цвети Стоянова е добре и вече се усмихва истински.

Припомняме, че на 14 юни т.г. Цвети Стоянова падна от 6-я етаж на кооперацията, в която живее. Причината за инцидента все още не е ясна, като според прокуратурата става въпрос за опит за самоубийство.

По време на лечението й бяха извършени няколко операции. В началото на месец септември гимнастичката беше изписана от УМБАЛСМ „Пирогов“.

Стоянова ще присъства на бенефиса на ансамбъла по художествена гимнастика в столичната зала „Арена Армеец“ на 17 ноември, като лекарите ще преценят до каква степен тя ще вземе участие в спектакъла.

Очаква се гимнастичката да замине за Германия ден по-късно и да остане там около месец. Лечението й трябва да подпомогне възстановяването на мускулатурата, която е атрофирала след трите месеца на легло в „Пирогов“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама