Класици на тежкия жанр от САЩ разтърсват Русе в предизборната нощ (видео)

16:43, 03 ное 16 / Култура 25 623 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Русе е единствената българска спирка в ексклузивното и кратко пребиваване в Европа на американските дет метъл машини Incantation.

John McEntee, Kyle Severn, Sonny Lombardozzi и Chuck Sherwood обещават взрив от твърде тежка и бавна музика, редуваща се със скоростни и агресивни пасажи в залата на Военния клуб на 5 ноември, събота, броени часове преди началото на деня, в който гласуваме за президент на България и имаме възможност да се включим в национален референдум. 

Класиците на тежкия жанр и лидери на американската дет метъл сцена ще преминат през България за едно от двете си ексклузивни участия в Европа след феста в Берлин Nuclear War Now.

Incantation имат повече от 25-годишна история зад гърба си, а началото им е поставено през 1989 от John McEntee и Paul Ledney. До момента групата е издала 10 албума, първият от, които е „Onward to golgotha“през далечната 1992 г., 2 концертни записа, 4 мини-албума, а музикалната им история се допълва от демо записи, сплитове и множество изяви на фестове и самостоятелни участия.

Дет ветераните ще бъдат подгряти от младата италианска дет метъл банда Rise of Tyrants, както и от утвърдената и вече известна на доста български фенове румънска дет дуум група Sincarnate.

Вратите на Военния клуб ще бъдат отворени в 17:00 часа. Мястото на събитието е много приятно и интересно предвид, непосредствената му близост до разкопките на римската крепост Сексагинта Приста. Точно на същата сцена преди няколко години се изявиха още едни от най-популярните дет метъл чудовища Sinister.

Началото на екстремната вечер в събота, 5 ноември, ще бъде поставено в 18:00 часа от италианците Rise of Tyrants. След тях Sincarnate ще донатегнат обстановката с изпълнения като Nothing Left to Give, Sincerely Yours, както и други опуси от творчеството си.

Incantation ще завършат тази уникална, изцяло посветена на дет метъла вечер с едночасов сет, който ще обхване цялата палитра от музикалното им наследство, което са сътворили през последния 1/4 век.

Билети ще се продават само на място и ще са с цена от 25 лв. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама