Съдът в Пловдив остави в ареста задържания с 12 милиона фалшиво евро

19:10, 03 ное 16 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Окръжен съд Пловдив определи мярка за неотклонение „ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА” по отношение на Атанас Ангелов от Първомай. Той е привлечен към наказателна отговорност за шест умишлени престъпления, за които се предвижда наказание „лишаване от свобода”.

Окръжен съд Пловдив намери, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че именно обвиняемият е осъществил тези престъпления. Този извод съдът извежда най-вече от обясненията на другите обвиняеми, от показанията на полицейски служител,  както и от останалите писмени и веществени доказателства. 

Съдът счете, че е налице и реална опасност да извърши престъпление предвид разнородната престъпна дейност на обвиняемия Ангелов,  както и бягството му и предприетите от него и другия обвиняем действия по изхвърляне на инкриминирани вещи и от значителното количество наркотично вещество.

 Съдът намери, че не е налице реална опасност да се укрие, което се подкрепя от това, че той е с постоянен адрес на местоживеене, трудово е ангажиран и от обстоятелството, че сам се е предал на разследващите органи.

 Определението на съда подлежи на обжалване и протест, като при постъпили жалби и/или протест делото е насрочено за разглеждане пред Апелативен съд Пловдив на 10.11.2016 г.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама