426 пациенти ще гласуват в УМБАЛ "Св. Георги"

06:56, 06 ное 16 25 262 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общо 426 пациенти ще имат възможност да упражнят на 6 ноември правото си на глас в четирите секции на Университетска болница "Свети Георги". В База 1 на лечебното заведение на бул. "Васил Априлов" №15 А, на територията на Клиниката по кожни болести, е разположена секция №102 на район "Централен". В нея ще гласуват 68 пациенти.

Останалите три секции са в База 2 на бул. "Пещерско шосе" №66, в Район "Западен", и в тях ще гласуват 358 пациенти. Секции 49 и 50 са в Хирургическия блок. Първата е се намира на 5-ия етаж в Клиниката по ортопедия и травматология и в нея ще гласуват всички, които се лекуват в клиничните звена от 1-ви до 5-и етаж включително. На 11-ия етаж във Клиниката по специална хирургия се намира Секция №50 и в нея ще гласуват пациентите от стационарите от 6-и до 12-и етаж.

Секция №51 ще бъде в административната сграда на Клиниката по инфекциозни болести. В нея правото си на глас ще упражнят пациентите от трите лечебни блока на клиниката и от Отделението по фтизиатрия към Клиниката по пневмология, което се намира в сграда в съседство с административния блок.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама