Пожар в русенски гараж унищожи "Ауди", мотопед и друга техника

11:18, 06 ное 16 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
6 сигнала за произшествия са вдигнали на крак екипите на РДПБЗН през последните две денонощия, съобщава ОД на МВР - Русе. 

По-сериозният от тях е от 5 ноември, когато в 05:11 ч. е получено обаждане за пожар в гаражна клетка на ул. Гевгели в Русе. За гасене е изпратен екип на Първа РСПБЗН – Русе. При пристигане на място огнеборците са установили, че гори двигателния отсек и купето на лек автомобил „Ауди” в гаражната клетка, както и мотопед в близост до колата. При пожара са  засегнати още вътрешно и външно тяло на демонтиран климатик, както и четири автомобилни гуми без джанти. Причината за пожара се изяснява. Местопроизшествието е посетено от дежурна група на Първо РУ. По случая се води разследване.

На 4 ноември за времето 20:23 – 20:50 часа служители от Първа РСПБЗН – Русе са изпратени по сигнал за запалени отпадъци в метален контейнер в гр. Русе на ул. Никола Й. Вапцаров, пред бл. МНО 5. Причината за пожара е била небрежно боравене с открит огън.

Около час по-късно на същата дата, в 21:41 ч. е постъпил сигнал за пожар в друг метален контейнер, намиращ се в гр. Русе на ул. Студентска. И в този случай като причина за пожара от огнеборците е посочено - небрежност при боравене с открит огън.

На 5 ноември в 19:43  часа екип на Първа РСПБЗН- Русе е изпратен по сигнал за пожар в къща в гр. Русе на ул. Ябланица. При пристигане на екипа на посочения адрес се оказва, че няма произшествие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама