Каракачанов не гласува на референдума, част от въпросите били стари предложения на ВМРО

12:22, 06 ное 16 / Политика 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Един от кандидатите за поста на „Дондуков“ 2 Красимир Каракачанов не се включи в гласуването на национален референдум. Преди минути кандидатът издигнат от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ упражни правото си на глас в столичното 149 СУ в „Овча Купел“.

"Задължителното гласуване именно ние го вкарахме в парламента и той е факт в закона. Второ - два пъти предлагаме намаляване на субсидията на партиите в два поредни бюджета - от 12 на 4 лв. И третото нещо, за което трябва да се гласува - по -вредна система от мажоритарната, в страна като България, в която гласовете се купуват, няма", обясни Каракачанов отказа си да даде мнение по трите въпроса от референдума.

„Гласувах за една силна бъдеща национална България, в която не купеният вот и чуждите интереси да определят бъдещето на гражданите“, допълни той.

"В днешния ден най-важното е българите да излязат да гласуват и да покажат, че най-накрая им е писнало от това, което се случва вече 25 години. Но ако не сме активни, ако гласуват малко хора, купеният вот ще обърне резултата. Очаквам хората масово да излязат, пожелавам успех на всички българи", завърши Каракачанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама