Жена изпрати благодарствено писмо до полицаи в Шумен

12:28, 06 ное 16 25 442 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благодарствено писмо към полицейски служители е получено по електронната поща на Областната дирекция на МВР в Шумен. Това съобщиха от пресцентъра на силовото ведомство в града.

В писмото Геновева Илиева описва ситуация, в която попаднала преди време в петъчен ден. Жената е пенсионерка и живеела в шуменско село. Дошла в града по работа с брат си , който е инвалид І група с чужда помощ. На площад “Кристал” автомобилът получил внезапна повреда и жената останала известно време по средата на пътното платно.

Опитала да подкара автомобила, не успяла. Притеснила се много, тъй като не можела да остави брат си сам в автомобила, за да търси помощ. В този момент минал патрулен полицейски екип и спрял. Униформените служители й оказали съдействие и помогнали да запали автомобила. “Господата Гришев и Коджейков самоотвержено се отзоваха и ми помогнаха да се справя с проблема. Ако колата беше останала по средата на шосето по-дълго време, би могло да се стигне и до птп, но благодарение на своевременната и компетентна намеса на двамата полицаи тази опасност беше избегната. Радвам се, че в нашия град има добросърдечни и бдителни полицаи като тези”, се пише в писмото.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама