Заради боя между мигранти, Каракачанов иска изселването им от центровете в София в затворен лагер

19:10, 06 ное 16 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Всички нелегални имигранти от центровете в София незабавно да бъдат изселени от града в лагер от затворен тип, поиска Красимир Каракачанов, съобщават от пресцентъра на ВМРО. Поводът за думите му е потвърдената от органите на реда информация за масов бой между араби в центъра за мигранти в „Овча Купел“, за която София Topnovini.bg писа.

Позицията на патриотите е, че това положение отдавна е нетърпимо и властта трябва да разбере, че нелегалните имигранти трябва да се преместят веднага извън столицата. Отделно от това е време да започне масовото депортиране на иракчани, афганистанци и пакистанци, които представляват вече над 70% от мигрантите. 

Красимир Каракачанов коментира, че днес арабите се колят помежду си, а утре ще започнат и масовите нападения над български граждани. По думите му това са неконтролируеми маси от хора, чужди на нашите култура, правов ред и ценностна система. Затова мястото им е в затворени центрове за мигранти със строг пропускателен режим, а след това трябва да бъдат депортирани в страните, от които произхождат.

България не е и няма да бъде пристан за Азия и Африка. Всеки, който е влязъл нелегално, трябва да бъде депортиран обратно в държавата си по произход, гласи становището на обединените патриоти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама