Бургаските полицаи отбелязаха професионалния си празник (снимки)

13:02, 07 ное 16 25 252 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тържествена церемония по отбелязване на празника на българската полиция (8-ми ноември) се проведе днес пред сградата на Областната дирекция на МВР в Бургас. Официални гости на празника бяха областният управител Вълчо Чолаков и зам.-кметът Красимир Стойчев.

„Вие сте една структурите в страната, която надгражда своя професионализъм, който е за сметка на лично време, семейство, усилия и т.н. Благодаря ви. Пожелавам много здраве на вас и вашите семейства, непоколебимост, храброст, пример и себеотрицание. Вярвайте, че това, което смятате вие за добре изпълнен дълг, то е вярното. Нека вашите сърца ви казват какво да правите“. С този поздрав се обърна областният управител към присъстващите служители на МВР.

Красимир Стойчев също поздрави служителите по случай професионалния им празник. Той посочи, че професията им е изключително значима и се ползват с голямо уважение в Бургас.

Директорът на ОДМВР – Бургас ст. комисар Калоян Калоянов от своя страна заяви, че може да се направи кратка равносметка на постигнатото през изминалата година.

„Изкарахме една от най-тежките години в историята на дирекцията. Започнахме с успех, преминахме през изпитания. Дойде лято, което беше изключително сложно откъм среда за сигурност и откъм оперативна обстановка. Аз лично съм щастлив, че мога да работя с бургаските полицаи, които са най-добрите в страната. Искам да пожелая на всички здраве, успехи и да надградим това, което вече сме построили“, каза ст. комисар Калоянов.

Мероприятието завърши с едноминутно мълчание и падане на колене в памет на всички загинали полицейски служители.

Присъстващите поднесоха също така венци и цветя пред паметника на загиналите при изпълнението на служебния си дълг техни колеги.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама