С дюлева ракия и тънки мезета посрещат Горан Брегович във Варна

09:51, 08 ное 16 / Култура 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Организаторите на концерта на мегазвездата на балканската музика Горан Брегович и неговия Оркестър за сватби и погребения се стягат с огромна амбиция за 14 ноември. Вече са поръчани тънките балкански мезета за обичания гост. Брега е известен със скромното си отношение към храната, в която търси първо регионалния вкус. Затова във Варна ще може да се подкрепи с натурална биволска пастърма, сушен бут по еленски и традиционно българско бяло саламурено сирене. Задължителен е розовият български домат, който ще даде специфичния аромат на нашенско лято на пристигащия от Париж музикант. Изобилие от суперпресни местни плодове и зеленчуци ще чака артиста преди началото на концерта, а наздравицата с оркестъра ще е с българска дюлева ракия.

А феновете да се готвят, защото се знае, че само от публиката зависи колко ще продължи един концерт на Брегович. Емоционалният балканец винаги се раздава, но срещне ли голямо раздаване и от феновете в залата, може да удължи концерта си дори до 3 часа!

За да пристигне свеж и напълно готов за голямото шоу, Брегович ще се възползва от всики екстри на „Суис-Белхотел Варна“, където му пазят VIP апартамент. До хотела ще го откара специална лимузина, а многобройните му варненски почитатели се надяват той да излезе поне за час в центъра на морския град, за да го уловят за непринудена снимка.

Самият концерт започва в 20:00. Влизането в залата обаче е още от 19:00 при сериозни мерки за сигурност.

Наличните билетите за концерта, които организаторите от Loud Concerts и „Елит Мюзик“ предлагат в последните дни преди голямото събитие, са по 45 и 55 лв. в сектори В и D. Билетите за правостоящи са по 30 лв. и дават възможност човек да стане част от супершоуто пред самата сцена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама