10 кандидати за надзора при реконструкцията и удвояването на входа на Русе откъм Силистра

22:20, 08 ное 16 25 268 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
10 са отворените офeрти за строителен надзор при реконструкцията и удвояването на платното на път II-21 Русе - Тутракан - Силистра, от км 0+000 до км 0+293, при входа на град Русе. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 30 000 лв.

Отворените оферти, по реда на тяхното постъпване в деловодството на АПИ, са на: „Пътконсулт 2000“ ЕООД; „Трафик холдинг“ ЕООД; „Русенска Строителна Борса“ ООД; „Трансконсулт-БГ“ ООД; „ДЕМА“ ЕООД; „Инжконсултпроект“ ООД; „Консулт инженерингс“ ЕООД; „Пътинвест инженеринг“ АД; „Рубикон инженеринг“ ЕАД; „Градиакт консулт“ ООД.

Бъдещият изпълнител на строително-монтажните работи ще трябва да реконструира отсечката от път II-21, съвпадаща с бул. „Тутракан“ в Русе, която започва от кръговото кръстовище с бул. „България“ и продължава към изхода на града в посока Силистра.

С изграждането на второ платно ще се подобри пропускателната способност на пътя към Дунав мост. Съществуващият двулентов път в чертите на гр. Русе ще се разшири до четирилентов и ще бъде продължение на четирилентовия път II-21 между Русе и Мартен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама