Нестопанските организации се подготвят за годишната си среща в Търговище

07:30, 10 ное 16 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стартира подготовката за годишната среща на Клуба на Нестопанските организации в Търговище. По традиция в края на всяка календарна година организацията ни събира на едно място представители на гражданския сектор, властта, медиите от региона и им представя най- добрите примери за партньорства и каузи в работата. 

На най- изявените, активните, успешните се връчват грамоти, като гласуването вече започна. 

"Чрез наградите не само отличаваме най- добрите, но и даваме гласност на добрите практики. Номинациите ще продължат до 9 декември. Дотогава всички членове на Клуба, както и всички граждани могат да изпращат своите предложения на електронната поща clubngo@abv или на място в офиса. В предложенията си те трябва да посочат: Категорията, в която номинират; Кого номинират?; Аргументи/основания за номинацията; Кой е номиниращият? Всички номинации ще бъдат разгледани от членовете на Управителния съвет на Клуба на НСО, като победителите ще бъдат оповестени на Годишната среща. " споделиха организаторите.

Те са планирали 8 категории сред които за доброволец на годината и гражданска кауза, за дарител и партньорство с медиите и местната власт.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама