Четири опита за телефонни измами в рамките на един час регистрира ОДМВР - Шумен

11:47, 10 ное 16 25 566 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четири съобщения за опити за телефонни измами са получени от 10:30 часа до 11:30 часа днес, в оперативната дежурна част на ОДМВР- Шумен. Това съобщиха от дирекцията. Атаките са отправени на стационарни телефони на ул. Северна, кварталите Макак и Дивдядово и село Салманово.

Лицата, които се обаждали са се представили за служители на полицията, които търсят съдействие за задържане на измамници.

От ОДМВР – Шумен призовават гражданите при съмнителни разговори веднага да подадат сигнал на телефон 112. Умоляват се всички, които имат възрастни родители и роднини да им обяснят за измамните схеми и сценарии и да ги предупредят да не дават по никакъв повод пари, искани по телефон.

При съмнения, че се опитват да ви измамят, се обадете за съвет на дежурните в полицията. Телефоните са 054 877- 221 и 054 854-510.

 
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Nitty 17:12, 24 апр 21

Фабричные товары произведенные в Китае являются долговечными и качественными и пользуются большим спросом не только в России, но и в Европе. Планируя свой внешнеторговый бизнес с Китаем, обращайтесь в логистическую компанию "Азия-Трейдинг" и специалисты компании помогут Вам разместить производственный заказ и организовать доставку товара до дверей.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама