На сесия в Пловдив съветници трият лотарийни билети

14:20, 10 ное 16 25 248 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нова мода в Пловдивският общински съвет след като преди време съветникът Димитър Керин си копаеше виртуалната ферма в интернет. Днес старейшините... триха лотарийни билетчета.



Съветникът от ГЕРБ и бивш футболен съдия беше рожденик. Вместо да получава подаръци като директор на Български спортен тотализатор в Пловдив той раздаде на колеги си билети.



Вместо да изчакат до края на сесията, която и без това беше с малко точки и определена от мнозина като безинтересна, те се заеха с триенето.

Най-усърдни бяха колегите на Узунов Спартак Николов и Гошо Къчков. Директорът на ВиК в Пловдив Николов изтри няколко билета и остана видимо разочарован, че няма печалба.



Ръководителят на жп секция "Пловдив" Гошо Къчков понякога поставяше билетите под нивото на банката-дали за да вижда по-добре или да ги скрие-само можем да гадаем.



Задължително е да отбележим, че част от съветниците бяха оставили билетите до служебните си лаптопи без да ги трият.



Припомняме, че преди време след провал на важна за кмета Иван Тотев точка заради пиене на кафе и пушене на цигари Тотев, който е като председател на ГЕРБ в Пловдив беше забранил на съветниците да излизат от залата по време на гласуване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама