Учат старозагорски предприемачи да работят с Фейсбук

09:58, 12 ное 16 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обучение Фейсбук за бизнес се провежда днес и утре в Стара Загора. То е организирано от компанията SEED и Стилиян Запорожанов, със съдействие на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

В рамките на курса, участниците ще научат: как да създадат стратегия за създаване и популяризиране на своя бизнес в най-популярната социална мрежа в света, как да поддържат интереса на техните фенове, как да създадат емоционална връзка с тях и да продават повече и как да изградят перфектен имидж, да станат по-забележими и да спечелят ценни контакти 

Обучението е с изключителна практическа насоченост и ще бъдат разглеждани конкретни примери от дейността на реални и успешни бизнеси. Лектор ще бъде Стилиян Запорожанов - онлайн предприемач и маркетинг експерт с огромен опит в развитието и популяризирането на бизнес дейности от всякакво естество.

„С набиращата все по-големи темпове онлайн търговия в България, участието на всеки бизнес става не просто необходимо, а задължително условие, за да продължи фирмата да съществува и да се развива в променящата се пазарна среда. Същевременно все повече компании започват активно да рекламират във Фейсбук и за да бъде бизнесът ни успешен, са нужни по-дълбоки познания относно алгоритъма на работа на тази социална мрежа, както и в начина на стратегическо планиране за цялостното представяне на дейността на фирмата”, казват организаторите. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама