Юношите на България загубиха от Беларус в последен мач от евроквалификацията в Сливен

17:29, 15 ное 16 / Спорт 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Юношите на България до 19 години загубиха от Беларус с 1:0 в последния си мач от група 8 на първия квалификационен кръг за Евро 2017 в Грузия. Двубоят се игра на стадион „Хаджи Димитър” в Сливен. Успеха за Беларус донесе  Иван Бахар, който отбеляза победния гол 7 минути преди края на срещата.

Националите  ни, водени от Ангел Стойков, вече се класираха за Елитния кръг след престижни победи над фаворитите Португалия (1:0) и Дания (3:1), но отборът на Ангел Стойков изпусна шанса да е в по-горна урна на жребия, който ще се тегли в Нион на 13 декември. Нашите ще играят срещу топ отбори като Испания, Германия, Италия, Франция и Холандия.

По същото време днес в другата квалификация Португалия се наложи над Дания с 2:1 в Стара Загора и се присъедини към тима на България в следващия етап от квалификациите.

През последната седмица Сливен бе домакин на квалификационния турнир за Евро 2017 в Грузия. В потока на България бяха тимовете на  Португалия, Дания и Беларус. Напред продължават първите два състава от всяка от 13-те групи, както и един измежду тимовете на трето място с най-добри показатели.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама