Двойки с репродуктивни проблеми могат да кандидатстват по кампания "Зрънце живот"

07:19, 18 ное 16 25 502 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 21 ноември стартира процедура по кандидатстване за финансиране по програмата „Зрънце живот“ - съвместна благотворителна инициатива на Фондация „Искам бебе”, "Добруджански хляб" АД и Община Добрич, за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми.

Периода, в който желаещите могат да подават  Заявление за кандидатстване е от 21 ноември до 15 декември 2016 г.

За включване в кампанията, кандидатите е необходимо да се запознаят с критериите, детайлно описани в Условията за кандидатстване по програмата. Отговаряйки на всички критерии, те трябва да попълнят и изпратят Заявление за кандидатстване в посочените срокове на e-mail: [email protected].

На финала на кампанията, печелившите двойки ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус, представител на Фондация "Искам бебе" и представител на "Добруджански хляб" АД.

Средствата за кампанията се осигуряват от продажбата на здравословните, пълнозърнести хлябове ВИТА и основен акцент на кампанията е здравословното хранене и ролята му в превенцията на репродуктивните затруднения при младите хора.

Информация относно условията за кандидатстване може да бъде намерена на следните електронни адреси:

http://vita-bg.eu/zrancejivot/ http://iskambebe.bg/index.php?route=article/category&path=92_108 Заявление за кандидатстване в кампанията (doc файл) Декларация за медицински статус (doc файл)

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама