"Лозенец", "Изток" и "Яворов" остават без вода

09:41, 18 ное 16 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с превключване на новоизграден уличен водопровод по ул. „Богатица“ , жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Черни връх“, бул. „Арсеналски“, по ул. „Славище“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Николай Лилиев“, жилищна група „Южен парк“, по бул. „Джеймс Баучър“ от ул. „Богатица“ до ул. „Червена стена“, по ул. „Голо бърдо“ от бул. „Джеймс Баучър“ до ул.“ Капитан Тодор Ночев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Богатица“ ъгъла с ул. „Димитър Хаджикоцев“. В връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бунтовник“ , жк. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Бунтовник“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Николай Лилиев“.

С понижено налягане ще бъде районът бул. „Черни връх“, бул. „Арсеналски“, ул. „Славище“, ул. „Горски пътник“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Бунтовник“ ъгъла с ул. „Николай Лилиев“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Атанас Далчев“ , жк. „Изток“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Димчо Дебелянов“ от ул. „А.П.Чехов“ до ул. „Димитър Гичев“, ул. „Чарлз Дарвин“ №14А и №14Б, ул. „Атанас Далчев“ №10,№15,№17,№19.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димчо Дебелянов“ ъгъла с ул. „Чарлз Дарвин “.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Мизия“ , жк. „Яворов“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Хан Омуртаг“ от ул. „Крали Марко“ до ул. „Мизия“, по ул. „Мизия“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Цар Иван Асен II“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Хан Омуртаг“ ъгъла с ул. „Мизия“.

Вув връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Сините камъни“ , кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сините камъни“, по ул. „Александровска“ от ул. „Сините камъни“ до ул. „Калач“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Александровска“ ъгъла с ул. „Сините камъни“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Евлия Челеби“ кв. „Карпузица“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул.“Евлия Челеби“ от площад “Сред село“ до ул.“Лазарополе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Евлия Челеби“№84. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“ , вилна зона „Шумака“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на Вилна зона „Шумака“ – ул. 1-ва.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Симеоновско шосе“ ъгъла с отбивката за резервоара.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момина сълза“ , кв. „Симеоново“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Момина сълза“ от бул. „Симеоновско шосе“ до ул. „Крайречна“, по ул. „Крайречна“ от №1 до №7, ул. „Каменица“ №32 и №34.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Момина сълза“ ъгъла с бул. „Симеоновско шосе“.

Във връзка с изграждане на водомерна шахта и монтаж на водомерен възел на бул. „Св. Климент Охридски“ , жк. „Дървеница“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Андрей Ляпчев“ №4, подстанция на ЧЕЗ на бул. „Св. Климент Охридски“ №45, строителен склад "Петротерм" до подстанция на ЧЕЗ.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Св. Климент Охридски“№45.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама