Простреляха дете в Симеоновград /звук/

12:36, 18 ное 16 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
52-годишен мъж простреля с въздушна пушка 9-годишно дете в Симеоновград. Сигналът за инцидента е получен на тел.112.Оръжието на Георги Грозев е иззето. Срещу него няма повдигнато обвинение.

Вчера по обяд няколко деца се прибирали от училище и поискали да си поиграят с велосипеда на Грозев, който бил оставен в двора. Възрастната му майка се развикала, а Георги се разбудил от виковете й. Излязъл и произвел изстрел. Целта му била да сплаши група деца, които се катерели по оградата на къщата. Съчмата попада в крака на Дияна. Детето е прегледано в Спешния център на града и освободено за домашно лечение.



Съседите на Георги го защитават. Те казват, че са пропищели от ромските набези. Комшиите на Дияна, която живее с прабаба си, защитават децата и казват, че не трябва да се постъпва така. Георги твърди, че като вдигнал пушката му прилошало. "Не съм престъпник, не съм искал да стрелям по деца. Помислих, че нападат майка ми и че са влезли крадци", каза той пред Topnovini.bg

Това е втори подобен случай в Симеоновград в рамките на два месеца. В края на септември, по време на традиционния панаир в Симеоновград собственик на пушкаджийница простреля дете в ухото.

Детето има друга гледна точка за случилото се. Чуйте я в звуковия файл

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама