Състезание с патета и Ути Бъчваров са част от седмицата на благотворителостта

09:09, 19 ное 16 25 482 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес от 11.00 часа на пл. „Стефан Стамболов“ ще се проведе едно от най-атрактивни и очаквани мероприятия в благотворителната кауза, а именно традиционното състезание с гумени патета. Те ще бъдат пуснати да плуват във фонтана пред Общината, а на всяко едно от тях ще има номер. С помощта на доброволци от Националния алианс за работа с доброволци произволен човек от публиката ще може да улови някое от патетата. Човекът, който е закупил патето преди това, ще получи подарък.

За първите 10 патета наградите са от TED BED ЕАД, изненадите за следващите 10 са от Рефан, а 6 награди са осигурени от дъвки „Идеал“. Разбира се Община Пловдив също е подготвила подаръци. За да участвате в Състезание с патета може да закупите своето пате от Грабо или на мястото на събитието - пл. Стефан Стамболов днес  от 10:30 ч.

Кулинарното шоу на Ути Бъчваров ще изненада пловдивчани и гостите на града с вкусно угощение от приготвена на място гозба. А какво ще бъде кулинарното изкушение? Ще може да разберете, ако дойдете в неделя – 20-ти ноември от 11:00 часа на пл. „Стефан Стамболов“.

До момента при пълни зали и голям интерес преминават събитията от 4-тото издание на „Седмицата на благотворителността“.

Седмица на благотворителността е инициатива на Община Пловдив, неправителствени и младежки организации, фирми и медии. Със събраните средства ще се облагороди пространството по трасето на Детска железница "Знаме на Мира" (Младежки хълм).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама