Търсят психолог и логопед за детска градина „Китка” в Нови пазар

14:34, 19 ное 16 25 707 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Нови пазар в изпълнение на проект „Подкрепа за изграждане на приобщаваша среда в детските градини в Община Нови пазар”, реализиран с безвъзмездна финансова помощ от УНИЦЕФ, обявява свободни работни места на пловин щат за логопед и психолог. Това съобщават на сайта на общинска администрация.

Специалистите ще започнат работа в Детска градина „Китка”. Целта е ранно разпознаване на обучителни затруднения при децата чрез прилагане на скрининг тест и други утвърдени методики за осигуряване на подкрепа за стимулиране на развитието на детето, в зависимост от неговите потребност.

За заемане на длъжността „Психилог” се изисква висше образование на образователно квалификационна степен „магистър” или „бакалавър” по специалности от професионални направления „Психология” или „Педагогика” или по друго професионално направление с квалификация „учител” и допълнителна професионална квалификация  по „психология”.

Изискванията за заема на длъжността „Логопед” включват висше образование, „бакалавър” или „магистър” по специалността „логопедия”: по една от специалностите специална педагогика, педагогика, начална училищна педагогика или предучилищна педагогика със специализация и преквалификация по „логопедия” и т.н.

Срокът за подаването на документите е до 17 часа на 25 ноември. Кандидатите следва да подават необходимите документи в Информационния център на Община Нови пазар, на ул. Васил Левски 3. Мотивационно писмо и автобиография се подават и на електронен адрес [email protected]

Проектът „Подкрепа за изграждане на приобщаваша среда в детските градини в Община Нови пазар” ще се изпълнява до 31 декември 2017 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама