Ути Бъчваров готви в Пловдив за седмицата на благотворителността

08:31, 20 ное 16 25 510 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кулинарното шоу на Ути Бъчваров ще изненада пловдивчани и гостите на града с вкусно угощение от приготвена на място гозба. А какво ще бъде кулинарното изкушение? Ще може да разберете, ако дойдете днес от 11:00 часа на пл. „Стефан Стамболов“.

До момента при пълни зали и голям интерес преминават събитията от 4-тото издание на „Седмицата на благотворителността“. Концертът на Стефан Диомов и група "Петте сезона" събраха огромна публика в Концертна зала. Община Пловдив подпомогна каузата, като подари и зарадва с едни от най-хубавите български песни възрастни жители на града - членове на пенсионерски клубове и домове за възрастни хора.

Много смях и добро настроение събра представлението на Софийския цирк. Талантливите артисти успяха приятно да изненадат малки и големи с акробатични номера, зрелищно представление със змии, дресура на котки, шеги и закачки с клоун, фокуси и въртене на обръчи. Община Пловдив отново се включи в мероприятието, като подари на децата от Комплекса за социални услуги за деца и семейства, центровете за настаняване от семеен тип, Центърът за социална рехабилитация и интеграция и Центърът за работа с деца на улицата.

Седмица на благотворителността е инициатива на Община Пловдив, неправителствени и младежки организации, фирми и медии. Със събраните средства ще се облагороди пространството по трасето на Детска железница "Знаме на Мира" (Младежки хълм).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама